Šumarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Genetika s oplemenjivanjem drveća i grmlja

2 posters

Go down

Genetika s oplemenjivanjem drveća i grmlja Empty Genetika s oplemenjivanjem drveća i grmlja

Postaj  nully ned ruj 19, 2010 4:39 pm

poruka budućim polaznicima ovog kolegija: nemojte pitat starije studente kaj možete očekivati, svaki mjesec - novo iskustvo Wink
nully
nully

Broj postova : 7

[Vrh] Go down

Genetika s oplemenjivanjem drveća i grmlja Empty Re: Genetika s oplemenjivanjem drveća i grmlja

Postaj  snorky ned ruj 19, 2010 4:58 pm

što je bilo????
snorky
snorky

Broj postova : 14

[Vrh] Go down

Genetika s oplemenjivanjem drveća i grmlja Empty Re: Genetika s oplemenjivanjem drveća i grmlja

Postaj  nully ned ruj 19, 2010 5:07 pm

pa profesor je jaaaaaaako promjenjive čudi ^^
nully
nully

[Vrh] Go down

Postaj  snorky ned ruj 19, 2010 5:15 pm

ne bih znao... s kajbom nikad problema ni ja ni nitko s moje godine... kod njega radim i diplomski... Very Happy
snorky
snorky

[Vrh] Go down

Postaj  nully ned ruj 19, 2010 5:22 pm

snorky je napisao/la:ne bih znao... s kajbom nikad problema ni ja ni nitko s moje godine... kod njega radim i diplomski... Very Happy

heh sad je ovaj predmet preuzel bogdan! meni je lik zakon, samo kaj svake godine i savaki ispitni rok ima neku novu taktiku pa se treba pripremiti da s njim sve moreš doživeti.
nully
nully

[Vrh] Go down

Postaj  snorky ned ruj 19, 2010 5:58 pm

aha, onda ok. da , bogdan je ok. meni je samo držao vježbe na 2.godini..
snorky
snorky

[Vrh] Go down

Postaj  Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics